PP BOX for LANDBRUK

1, Hydrokjøling

Utfordringen: For å bevare friskheten i lengste tid, blir visse grønnsaker dusjet med kaldt vann for å stoppe modningsprosessen.Tradisjonell emballasje som voksede korrugerte eller trådbundne beholdere er tunge, vanskelige å bruke, og ytelsen kan forringes under transport.

Utforming av løsningen: Et riflet polypropylenark ble valgt som underlag for å konstruere vanntette bokser som er en liten erstatning for voksede korrugerte bokser.Ved å bruke den samme grunnleggende todimensjonale designen og tekniske designforbedringer som utnytter de unike egenskapene til dette substratet, har vi laget bokser som holder opp til syndfloden samtidig som de beskytter produktet.

Testing og introduksjon: Vi tror på en praktisk tilnærming, og vi vet at de beste designene ikke vil bli brukt med hell hvis de ikke samsvarer med behovene til menneskene, maskinene og miljøene de brukes i.Vi vurderer designene fullstendig, og minimerer oppstartsproblemene for kundene våre.

2,Utendørs oppbevaring

Utfordringen: Ofte trenger bedrifter å få produktene sine vist i miljøene der de brukes.Byggebransjen krever at produktene pakkes for å tåle utendørs plassering.

Utforme løsningen: Mye av det vi har lært i våre Hydro Cooling-applikasjoner gjelder også utendørs lagring.En ekstra dimensjon er at produkter som er lagret ute noen ganger er de tyngste og mest voluminøse gjenstandene som brukes til utvendig konstruksjon.

Testing og introduksjon: Våre design er fullstendig testet for å holde opp til kravene til applikasjonen.Vi har innlemmet effektiv boksoppsett etter behov, og samarbeidet med kundene våre for å garantere vellykkede implementeringer.

3, Gjenbrukbar emballasje

Vi er eksperter på å analysere logistikksystemer for å identifisere muligheter for å implementere gjenbrukbare emballasjeløsninger.Vi designer "drop in"-løsninger som gir landbruksbedrifter og matforedlere muligheten til å redusere kostnadene betydelig samtidig som vi sparer tusenvis av trær per år.


Innleggstid: 09. oktober 2020